Nederlands  English  Spanish  

Welkom bij Roukama Motorparts, jouw onderdelen specialist voor Europese en Overige Motorfietsen!
Wij leveren alles op het gebied van motoronderdelen, ook originele onderdelen!

KIES MODEL

Recensies  [lees meer]

Op dit moment zijn er nog geen recensie's.

Afbeeldingen & Voorraad

AFBEELDINGEN :

De afbeeldingen in deze shop zijn ter indicatie.Bij sommige massa producten zoals koppelingen of remschijven is het nog niet mogelijk om er de juiste afbeedling bij te zetten.

Met remblokken en filters etc zetten wij wel zoveel mogelijk de juiste afbeelding online. Controleer en vergelijk dan ook altijd de oude onderdelen met de aan te kopen nieuwe onderdelen.

PRODUCTEN :

Wij leveren hoofdzakelijk aftermarket producten, dit zijn geen originele onderdelen tenzij het expliciet aangegeven wordt. De originele nummers bij de producten zijn uitsluitend referentie nummers die men kan terugvinden op de onderdeel fiches ter vergelijking.

WINKEL VOORRAAD:

Wij hebben in onze winkel een behoorlijke voorraad liggen, artikelen zoals oliefilters, bougies, luchtfilters, remblokken etc.etc zijn uiteraard standaard voorraad.

Het kan echter ook voorkomen dat er artikelen in de shop staan waar +- 2 tot 4 werkdagen levertijd op zit. Wij werken voornamelijk met leveranciers die goede voorraad administratie hebben zodat wij binnen 48 uur het artikel in de winkel kunnen hebben.
Copyright © 2019 Roukama Motorparts VOF. Powered by Zen Cart